Skal dit nye hus været et arkitekttegnet hus?

Vi fører dine husdrømme ud i livet

Hos TP Huse-Byg i Vejle har vi en mission om at få dine husdrømme gjort til virkelighed med vores arkitekttegnede huse og tilbygninger – så byg nyt hus med os!

Vi hjælper hvert år private boligejere og erhvervsdrivende fra Vejle, Kolding, Fredericia, Horsens og omegn med at realisere boligdrømme, visioner og idéer, når det kommer til moderne nybyggeri.

Byg nyt hus med os som din arkitekt

Vi er et seriøst arkitektfirma, der vægter dialog og kommunikation højt. Det betyder, at vi altid bestræber os på at opfylde dine ønsker og behov i de huse, vi tegner for dig. Et arkitekttegnet hus fra vores tegnestue har derfor alle de helt personlige og unikke detaljer, der gør det til lige netop dit drømmehus.

Som firma har vi arbejdet med arkitekttegnede enfamiliehuse siden 2005, så vi ved, hvor vigtigt det er at tænke både æstetik, funktionalitet og personligt præg ind, når du bygger nyt hus.

Når vi skal lave et arkitekttegnet hus eller en erhvervsbygning for dig, er du desuden sikret:

  • ​Kvalificeret og kyndig rådgivning
  • ​En lydhør og erfaren arkitekt
  • ​Tryghed i hele processen gennem god dialog og kommunikation
  • ​Tegninger, der afspejler dine drømme
  • ​Byggeplaner og byggerådgivning, der er i top

Derudover har vi stort fokus på at tænke miljø og grønne tiltag ind, når du bygger nyt hus – og vores løsninger er selvfølgelig også både energivenlige og tidssvarende.

Hvad koster et arkitekttegnet hus?

Pris på et arkitekttegnet hus afhænger selvfølgelig af en lang, lang række faktorer som: størrelse, materialevalg, udformning og ønsker til f.eks. energioptimering, vinduer og andet.

Vi kan derfor ikke svare dig på, hvad et arkitekttegnet hus koster, men vi kan give dig svaret på, hvad dit arkitekttegnede hus vil komme til at koste, når vi kender dine ønsker og forventninger til huset til bunds.

Brug for hjælp til nybyggeri?

Kontakt os i dag for at høre mere. Vi hjælper dig gerne med råd, vejledning, priser og tegninger. Så kort sagt: Byg nyt hus med os – fordi dine drømme fortjener det.

Få hjælp til dine boligplaner

Har du brug for en snak vedrørende dit næste byggeprojekt, så tag gerne TP Huse-Byg med på råd inden du påbegynder projektet - tlf: 27 21 28 04.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Samarbejdspartnere​

haandvaerkergaranti

prisberegning

xelladanmark

Skal du have

løst en opgave?

Firma info

TP Huse-Byg

CVR: 40232729

Fittingvej 38, 6623 Vorbasse

- Find mig på Google Maps

​Find mig på:

Facebook

Kontakt os

Telefon: 27 21 28 04

E-mail: info@tphuse-byg.dk

Hvis jeg ikke lige tager telefonen når du ringer, så er du mere end velkommen til at sende en SMS med navn, adresse og opgave, så vender jeg tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

Åbningstider

Mandag - Torsdag:

07.00 - 16.00

Fredag:

07.00 - 16.00

Lørdag - Søndag:

Lukket