Skal dit nye hus været et arkitekttegnet hus?

Vi fører dine husdrømme ud i livet

Hos TP Huse-Byg i Vejle har vi en mission om at få dine husdrømme gjort til virkelighed med vores arkitekttegnede huse, funkishuse og tilbygninger – så design dit eget hus med os!

Vi hjælper hvert år private boligejere og erhvervsdrivende fra Vejle, Kolding, Fredericia, Horsens og omegn med at realisere boligdrømme, visioner og idéer, når det kommer til moderne nybyggeri.

Design dit eget hus

Læs mere

Hvad koster det?

Læs mere

Få hjælp til dine boligplaner

Har du brug for en snak vedrørende dit næste byggeprojekt, så tag gerne TP Huse-Byg med på råd inden du påbegynder projektet – tlf: 27 21 28 04.

Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Design dit eget hus med os som din arkitekt

  Vi er et seriøst arkitektfirma, der vægter dialog og kommunikation højt. Det betyder, at vi altid bestræber os på at opfylde dine ønsker og behov i de huse, vi tegner for dig.

  Et arkitekttegnet hus fra vores tegnestue har derfor alle de helt personlige og unikke detaljer, der gør det til lige netop dit drømmehus.

  Som firma har vi arbejdet med arkitekttegnede enfamiliehuse siden 2005, så vi ved, hvor vigtigt det er at tænke både æstetik, funktionalitet og personligt præg ind, når du bygger nyt hus.

  Når vi skal lave et arkitekttegnet hus eller en erhvervsbygning for dig, er du desuden sikret:

  • Kvalificeret og kyndig rådgivning
  • En lydhør og erfaren arkitekt
  • Tryghed i hele processen gennem god dialog og kommunikation
  • Tegninger, der afspejler dine drømme
  • Byggeplaner og byggerådgivning, der er i top

  Derudover har vi stort fokus på at tænke miljø og grønne tiltag ind, når du bygger nyt hus – og vores løsninger er selvfølgelig også både energivenlige og tidssvarende.

  Hvad koster et arkitekttegnet hus?

  Pris på et arkitekttegnet hus afhænger selvfølgelig af en lang, lang række faktorer som: størrelse, materialevalg, udformning og ønsker til f.eks. energioptimering, vinduer og andet.

  Vi kan derfor ikke svare dig på, hvad et arkitekttegnet hus koster, men vi kan give dig svaret på, hvad dit arkitekttegnede hus vil komme til at koste, når vi kender dine ønsker og forventninger til huset til bunds.

  Kontakt os for et uforpligtende tilbud


   Skal du ha' et arkitekttegnet hus?

   Brug for hjælp til nybyggeri?

   Kontakt os i dag for at høre mere. Vi hjælper dig gerne med råd, vejledning, priser og tegninger. Så kort sagt: Design dit eget hus med os – fordi dine drømme fortjener det.

   Indhent et tilbud