Byggerådgivning sikrer det bedste resultat

Tømrerarbejde i høj kvalitet

Skal du bygge nyt, bygge til eller bygge om? Så har du brug for professionel rådgivning og tømrer. Hos TP Huse-Byg står vi klar til at udføre hele entreprisen i dit byggeprojekt for dig. Vi tilbyder en totalløsning, der spænder helt fra projektering til opførelse – og vi kan tilmed hjælpe dig med alt i byggerådgivning, så du kan design dit eget hus.

Vi fungerer hovedsageligt som byggerådgiver for kunder i Vejle, Kolding og Fredericia, men kører også gerne ud til kunder i det øvrige Jylland samt på hele Fyn.

Hos TP Huse-Byg tilbyder vi naturligvis Håndværkergaranti, som er din garanti for, at vi leverer et godt stykke arbejde.

Din byggerådgiver

Læs mere

Personligt resultat

Læs mere

Få hjælp til dine boligplaner

Har du brug for en snak vedrørende dit næste byggeprojekt, så tag gerne TP Huse-Byg med på råd inden du påbegynder projektet – tlf: 27 21 28 04.

Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Som din byggerådgiver tager vi ansvaret for dit projekt

  Det vigtigste for os er, at du er tilfreds med det resultat, vi leverer. Derfor tilbyder vi altid professionel, kyndig byggerådgivning i forbindelse med byggeri – naturligvis til en god pris.

  Som din byggerådgiver, hjælper vi dig med at føre dine planer ud i livet. Og vi sikrer, at dit byggeprojekt bliver udført korrekt i forhold til love og regler på byggeområdet. Med andre ord: Vi tager hele ansvaret for dig. Du behøver ikke at have det forkromede overblik – det skal vi nok tage os af.

  Få et flot og personligt resultat med byggerådgivning

  Vores mål er ikke kun at sikre, at tekniske love og regler overholdes ved byggeri. Vi rådgiver dig også for at kunne hjælpe med at opfylde dit ønske til resultatet visuelt, så det indfrier dine personlige drømme.

  Hos TP Huse-Byg lægger vi stor vægt på at have en tæt relation og en god dialog med alle vores kunder. Det er nemlig afgørende for, at resultatet bliver som ønsket. Det gælder naturligvis også, når vi er din byggerådgiver. Kommunikationen med dig er derfor i centrum hos os.

  Vi samarbejder med andre fagmænd

  Selvom træ er fundamentet for vores tømrerarbejde, løser vi ofte også entrepriseopgaver.

  Vi har et fast samarbejde med erfarne håndværksvirksomheder, når det gælder større byggeopgaver og renoveringsarbejde.

  Når vi varetager entreprisen, samler vi de bedste fagmænd, fordi vi mener, at hver fagmand skal lave det arbejde, de er bedst til.

  Ved at samle erfarne håndværksvirksomheder kan vi garantere dig et resultat, som lever op til håndværksmæssige krav på alle fronter – og så lidt til.

  Det betyder også, at du kun skal lægge dit fokus ét sted – nemlig hos TP Huse-Byg.

  Som din byggerådgiver kan vi bl.a. sørge for:

  • Projektering
  • Myndighedssæt
  • Energiberegning
  • Arkitektservice på vores tegnestue
  • Tømrerarbejde med egne tømrere
  • Gasbeton montage

  Har du brug for byggerådgivning indenfor et tilsvarende område, er vi også behjælpelige med det.

  Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om, hvordan vi kan rådgive dig.

  Kontakt os for et uforpligtende tilbud


   Kontakt os for et uforpligtende tilbud på hele opgaven

   Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om mulighederne for at bygge om, bygge til eller bygge nyt, står vi altid klar til at hjælpe med kyndig byggerådgivning.

   Ønsker du en pris på opgaven, er du også altid meget velkommen til at kontakte os. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til en konkurrencedygtig pris.

   Du kan med fordel ringe til os på telefon 27 21 28 04. Hvis vi ikke tager telefonen, kan du sende os en SMS med navn, adresse og opgave. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

   Du kan også skrive til os via e-mail info@tphuse-byg.dk eller benytte dig af kontaktformularen her på siden, hvis du foretrækker det.

   Indhent et tilbud