Montage af gasbeton og porebeton – plader og elementer

​Er du på udkig efter fagfolk, som har erfaring med montage af gasbeton? Hos TP HUSE-BYG har vi mange års erfaring med montage af porebeton, og det gælder både elementer og plader. Derfor er vi det sikre valg, når du eller dit firma har brug for en montør til en opgave i f.eks. Vejle, Kolding, Fredericia eller et helt fjerde sted.

Servicemindede medarbejdere klar med råd og vejledning

Vores servicemindede medarbejdere er altid klar med råd og vejledning, hvis du er i tvivl om, hvordan du præcis vil have det.

Vi udfører montageopgaver såsom:

  • Vægge
  • Overliggere
  • Plader og elementer
  • Anden montage af gasbeton

Det er vigtigt at få professionelle fagfolk til udføre gasbeton-montage, også kaldet porebeton-montage. Det er et spørgsmål om sikkerhed, og derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten i vores arbejde.

Vi sørger altid for at forarbejdet er i orden, inden vi starter. Dermed er sikkerheden på plads, værktøjet klargjort og materialerne opstillet korrekt. Det betyder samtidig, at arbejdet bliver lettere at udføre korrekt, og at vi undgår at bruge en masse tid på unødvendigt arbejde.

Få et uforpligtende tilbud på montage af gasbeton

Sidder du med nogle spørgsmål vedr. montage af gasbeton, er du velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne en snak med dig om dine ønsker og drømme, hvorefter vi kan lave et uforpligtende tilbud til dig med en god pris for montage af gasbeton. Du kan ringe til os på telefon 27 21 28 04 for at aftale det videre forløb, eller du kan skrive til os på e-mail info@tphuse-byg.dk.

Få hjælp til dine boligplaner

Har du brug for en snak vedrørende dit næste byggeprojekt, så tag gerne TP Huse-Byg med på råd inden du påbegynder projektet - tlf: 27 21 28 04.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Samarbejdspartnere​

haandvaerkergaranti

prisberegning

xelladanmark

Skal du have

løst en opgave?

Firma info

TP Huse-Byg

CVR: 40232729

Fittingvej 38, 6623 Vorbasse

- Find mig på Google Maps

​Find mig på:

Facebook

Kontakt os

Telefon: 27 21 28 04

E-mail: info@tphuse-byg.dk

Hvis jeg ikke lige tager telefonen når du ringer, så er du mere end velkommen til at sende en SMS med navn, adresse og opgave, så vender jeg tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

Åbningstider

Mandag - Torsdag:

07.00 - 16.00

Fredag:

07.00 - 16.00

Lørdag - Søndag:

Lukket