Service af erfaren arkitekt

TP Huse-Byg er en selvstændig tegnestue, der arbejder med design, nybyggeri, ombygning og restaurering.

TP Huse-Byg bruger anerkendte og rationelle bygningsgeometrier, der sikrer høj arkitektonisk kvalitet og effektivt byggeri.

Vi afsætter naturligvis god tid til at tale med vores kunder, så vi detaljeret kan føre deres idéer ud i livet. Under indledende samtaler præciseres ønsker og behov, hvorefter vi kommer med idéer til bygningens udseende og indretning. I overvejelser indgår idéer til værelsernes størrelse og form, valg af materialer, akustik, lys, omgivelser og selvfølgelig pris.

Idéer vises med blyant, modelbygning eller computergrafik. Når vi er enige med kunden om endelig udformning af det arkitekttegnede hus, udfærdiges detaljeres tegninger i samarbejde med bygningsingeniører. Dermed sikres korrekte konstruktionsprincipper. Ingeniører er ansvarlige for tekniske installationer som fx varmeanlæg.

TP Huse-Byg følger byggeriet nøje og taler med bygningsarbejdere og ingeniører. Arbejdet afsluttes først, når byggeriet er slut, tegningerne er revideret og byggemyndighederne har lavet det sidste eftersyn.

Vi glæder os til at føre dine idéer ud i livet.

Få hjælp til dine boligplaner

Har du brug for en snak vedrørende dit næste byggeprojekt, så tag gerne TP Huse-Byg med på råd inden du påbegynder projektet - tlf: 27 21 28 04.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Samarbejdspartnere​

haandvaerkergaranti

prisberegning

xelladanmark

Skal du have

løst en opgave?

Firma info

TP Huse-Byg

CVR: 40232729

Fittingvej 38, 6623 Vorbasse

- Find mig på Google Maps

​Find mig på:

Facebook

Kontakt os

Telefon: 27 21 28 04

E-mail: info@tphuse-byg.dk

Hvis jeg ikke lige tager telefonen når du ringer, så er du mere end velkommen til at sende en SMS med navn, adresse og opgave, så vender jeg tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

Åbningstider

Mandag - Torsdag:

07.00 - 16.00

Fredag:

07.00 - 16.00

Lørdag - Søndag:

Lukket