Service af erfaren arkitekt

Arkitektservice

TP Huse-Byg er en selvstændig tegnestue, der arbejder med design, nybyggeri, ombygning og restaurering.

TP Huse-Byg bruger anerkendte og rationelle bygningsgeometrier, der sikrer høj arkitektonisk kvalitet og effektivt byggeri.

Vi afsætter naturligvis god tid til at tale med vores kunder, så vi detaljeret kan føre deres idéer ud i livet. Under indledende samtaler præciseres ønsker og behov, hvorefter vi kommer med idéer til bygningens udseende og indretning. I overvejelser indgår idéer til værelsernes størrelse og form, valg af materialer, akustik, lys, omgivelser og selvfølgelig pris.

Idéer vises med blyant, modelbygning eller computergrafik. Når vi er enige med kunden om endelig udformning af det arkitekttegnede hus, udfærdiges detaljeres tegninger i samarbejde med bygningsingeniører. Dermed sikres korrekte konstruktionsprincipper. Ingeniører er ansvarlige for tekniske installationer som fx varmeanlæg.

TP Huse-Byg følger byggeriet nøje og taler med bygningsarbejdere og ingeniører. Arbejdet afsluttes først, når byggeriet er slut, tegningerne er revideret og byggemyndighederne har lavet det sidste eftersyn.

Vi glæder os til at føre dine idéer ud i livet.

Få hjælp til dine boligplaner

Har du brug for en snak vedrørende dit næste byggeprojekt, så tag gerne TP Huse-Byg med på råd inden du påbegynder projektet – tlf: 27 21 28 04.

Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


    Indhent et tilbud