Tilbygninger til huse, sommerhuse og virksomhedslokaler

Vil du tilføje ekstra kvadratmeter til din bolig?

Hvis du manger plads i din nuværende bolig eller i dine erhvervslokaler, og du leder efter et alternativ til at flytte, så kan en tilbygning være den helt rette løsning.

Hos TP HUSE-BYG har vi stor erfaring i at bygge tilbygninger for vores kunder, og vi står også klar til at hjælpe dig. Vi varetager opgaver for både private husejere og forskellige former for erhvervskunder, og det kan for eksempel være i Vejle, Kolding, Fredericia eller Horsens.

Vi kører dog også gerne ud til kunder i andre omkringliggende områder, hvis det er her, drømmen om en tilbygning til hus, sommerhus eller virksomhedslokaler skal realiseres.

Hvad koster en tilbygning?

Læs mere

Kontakt os

Læs mere

Få hjælp til dine boligplaner

Har du brug for en snak vedrørende dit næste byggeprojekt, så tag gerne TP Huse-Byg med på råd inden du påbegynder projektet – tlf: 27 21 28 04.

Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Hvad koster en tilbygning?

  Priserne på en tilbygning kan variere meget, idet de afhænger af en række forskellige faktorer og individuelle ønsker, herunder om du for eksempel ønsker at bygge i træ eller mursten, og om du ønsker at involvere en arkitekt.

  Vi er erfarne tømrer - priser afhænger bl.a. af:

  • Hvor stor din kommende tilbygning skal være
  • Hvilke materialer vi skal anvende
  • Hvad tilbygningen skal rumme – for eksempel værelser, køkken eller bad

  Når du vælger at lade os stå for at bygge din kommende tilbygning, så kan du altid forvente, at du får en billig pris i forhold til det kvalitetsarbejde, som vi leverer.

  Kontakt os for et uforpligtende tilbud


   Kontakt os og få gode råd, inspiration og et uforpligtende tilbud

   Du er altid mere end velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har brug for kompetent rådgivning og vejledning, inspiration, eller hvis du ønsker at indhente et skræddersyet og uforpligtende tilbud på lige netop den tilbygning, som du drømmer om.

   Indhent et tilbud