Firmaprofil

Om mig

Går du med en drøm om en ny udestue, en tilbygning eller måske en helt ny bolig, så kan jeg, Torben Prüsse, fra TP Huse-Byg hjælpe dig med at få dine boligdrømme ned på papiret.

Jeg holder til i Vejle, og herfra kører jeg til kunder i Fredericia, Kolding, Billund og også gerne hjem til dig.

Jeg driver et seriøst arkitektfirma, der bestræber sig på at opfylde kundernes ønsker og behov gennem arkitekttegninger i høj kvalitet.

Professionelle løsninger

Læs mere

Jeg hjælper med...

Læs mere

Samarbejde er vejen frem

Læs mere

Få hjælp til dine boligplaner

Har du brug for en snak vedrørende dit næste byggeprojekt, så tag gerne TP Huse-Byg med på råd inden du påbegynder projektet – tlf: 27 21 28 04.

Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Professionelle løsninger

  Når du beder TP Huse-Byg om at varetage dine opgaver, kan du være sikker på, at du bliver mødt af en fagmand, der tager sit arbejde seriøst. Mit fokus er at indfri dine boligønsker og -behov, så du får en løsning, der lever op til de forventninger.

  Jeg lægger derfor altid et nyt samarbejde ud med at tage en god dialog med mine kunder, hvor vi taler om, hvilke krav der er til den kommende bygning.​

  Jeg hjælper med

  Jeg stiller altid min ekspertise til rådighed for mine kunder, så de på baggrund af mine mange kompetencer kan træffe de beslutninger, der er rigtige for dem.

  Jeg har kompetencerne til at få dine tanker og ideer ned på papiret, så vi sammen kan skabe en byggeplan, der bl.a. har fokus på rummets størrelse og udformning, lysindfald, akustik, men som også tager højde for de omgivelser, bygningen skal placeres i.

  Vi fokuserer på klimaet og grønne tiltag, der sikrer vores kunder og klimaet holdbare og energivenlige løsninger.

  Samarbejde er vejen frem

  Det er vigtigt for mig, at vi får skabt en relation og et tæt samarbejde, hvor kommunikationsdelen er i centrum. Jeg mener, at vi igennem en god dialog kommer tættest på dine ønsker og behov, og at vi på den måde kan udføre det, du havde i tankerne.

  Derfor tager jeg altid en god faglig snak med mine kunder, så vi sammen kan nå frem til det ønskede resultat.​

  Kontakt os for et uforpligtende tilbud


   Har du lyst til at indgå i et samarbejde med en professionel arkitekt?

   Ønsker du at få løst dine boligplaner af en professionel arkitekt, så tøv ikke med at tage kontakt til mig. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde kontaktformularen her på siden, så vil jeg vende tilbage hurtigst, med svar på dine forespørgsel.

   Du finder TP Huse-Byg i Vejle, og herfra hjælper jeg kunder i bl.a. Fredericia, Horsens og Kolding.

   Jeg ser frem til at høre fra dig!

   Indhent et tilbud